NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
Bali Natuur Cultuur Rondreis

Bali Natuur Cultuur Rondreis

Bestseller

Bali Natuur en Cultuur Rondreis

€775/persoon

Over Deze Excursie

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Bali met prachtige natuur en unieke cultuur. Bali heeft prachtige rijstterassen, vulkanen, stranden, watervallen en jungle. Naast mooi natuur Bali heeft ook de rijke cultuur. De perfecte combinatie van Balinese en Hindoeïsme cultuur beïnvloed alle aspecten van het leven op het eiland. Bali is beroemd om de prachtige kunststukken en optredens die makkelijk te vinden zijn in elke hoek van het eiland. Daarnaast zijn er ook bekende vrolijke traditionele dansen onder andere Kecak, Barong dans. Andere geweldige cultuur die u hier kunt vinden op het eiland van de goden zijn het aantal feesten en rituelen, Deze rondreis heeft mooie combinatie van natuur en cultuur.

Rondreis Beschrijving

Hartelijk Welkom op het eiland van de goden! Uw Rondreis op Bali,Indonesie start bij aankomst op de luchthaven van Denpasar, waar u welkom wordt geheten door uw gids. Transfer naar uw hotel in Ubud, waarna de rest van de dag vrij te besteden is. Overnachting in Sahadewa Ubud.

stadje bekijken zoals de traditionele markt, het lokale paleis, de levensstijl van de bewoners van Ubud ervaren en het museum in Ubud bekijken. Overnachting in Ubud.

Na het onbijt vertrekken we voor een Barong dans. Dit is een uitdrijvingsdans, de personificatie van de krachten van het goede die vechten tegen het kwade.Na de barong dans bezoeken we een paar dorpen rond ubud waar u de kunsten van de lokale bevolking kunt zien, zoals schilderen, houtsnijden en zilversmeden. Dan gaan wij hele mooie rijstterassen in tegalalang bezoeken. Daarna Via rustige binnenweggetjes komt u tot een bezoek aan pura Tirta Empul Tempel, bezocht door de nederlanders Erica Terpstra en Danny De Munck en de tempel worden door Balinezen voor purificatie gebruikt.De laatste gaan wij naar indrukwekkende tempel complex gunung kawi tempel bezoeken. Dit is een bekende koningsgraven tempel van Bali. Het is het monumenten complex van gunung kawi iets ten zuiden van tirta empul tempel. Het complex heeft mooie prachtige rijstvelden. De monumenten worden uit rotsen gehouwen en prachtig uitzicht over een groene vallei bij de in gang van de tempel. Zeiker het bezoeken waard. Overnachting in Ubud.

U verlaat Ubud rijden we naar Goa lawah tempel die Staat bekend als vleermuizen Tempel. Vervolgens bezoekt u Tenganan dorp, hier wonen de Bali Aga. Zij noemen zich de oorspronkelijke bewoners van Bali. Na Tenganan dorp maakt u Een bezoek aan ujung, het Koningklijke Waterpaleis. Dit is een heel mooi waterpaleis, met een Balinese en Europese architectuur. Na de lunch gaan we naar tirta gangga bezoeken. Dit is heel mooi koningklijke watertuin. U overnacht in Abian Ayu Villa sidemen

We vertrekken vanuit sidemen en bezoeken de moedertempel Besakih. Besakih is de grootste en meest vereerde tempel op Bali, toegewijd aan drie grote Hindoe goden: Brahma (de schepper,) Wisnu (de beschermer) en Ciwa (de vernietiger). Tegen de middag komen we aan in Kintamani, waar we de lunch zullen gebruiken terwijl we kunnen genieten van het schitterende uitzicht over het meer en de vulkaan Batur. Na de lunch gaan we naar de Penulisan tempel en rijden door Singaraja. Onderweg naar Singaraja gaan wij Beji tempel bezoeken. Beji Tempel is gewijd aan Dewi Sri, de godin van de rijst. Tenslotte zullen we bij het schitterende strand van Lovina aankomen. Overnachting in Aditya Lovina of Aneka Lovina.

Een aanrader in Lovina is om vroeg op te staan en met een lokale vissersboot mee te gaan de zee op. In dit gebied leven veel dolfijnen, dus met een beetje geluk komt u ze tegen. Na het onbijt start het programma en brengen we een bezoek aan de heetwaterbronnen bij het dorpje Banjar, waarna we naar de buddhistische tempel in Banjar. We rijden verder naar Munduk, waar prachtige waterval gaan bezoeken. Onderweg naar de waterval zijn er veel tropische plantages met vanille, kruidnagelen, cacaou en koffie te vinden zijn. Overnachting in Munduk Sari Villa of Puri Lumbung.

Vandaag gaan wij eerst bij wanagiri stoppen om mooie panorama van de tweelingmeren te genieten. De tweelingmeren zijn Danau Buyan en Danau Tamblingan. Deze vormden ooit èèn meer, totdat ze in 1818 door een aardverschuiving van elkaar gesheiden werden. Hierna brengen we een bezoek aan de Ulundanu tempel, die in Lake Bratan ligt. U brengt een bezoek aan de markt van Bedugul En Dan gaan wij de mooiste rijstterassen van het eiland bezoeken. De rijstterassen heet Jatiluwih. De rijstterassen zijn namelijk werkelijk prachtig. Jati betekent echt en luwih betekent mooi. Dus zegt de naam het dus eigenlijk al ' jatiluwih is erg mooi'. De rijstvelden van jatiluwih is ook officieel beschermd door UNESCO als Werelderfgoed. Bij Jatiluwih gaan wij ook mooie wandeling maken. Als de laatste bezoekt u vandaag de spectaculaire tanah lot tempel. De tempel behoort tot een hele serie prachtige zee tempel aan de zuidkust van Bali. De tempel is ter ere van de zee god. Tanah betekent land of aarde, lot betekend zuiden of zee, de god van de zee wordt vereerd. De tempel van Tanah Lot wordt al sinds lange tijd gezien als een heilige plaats omdat er in de tempel een zoetwaterbron is, terwijl de tempel zelf in zee ligt. Bij de tempel van Tanah Lot kunt u genieten van een schitterende zonsondergang, waarna we de rondreis op Bali vervolgen naar Seminyak. De avond is vrij te besteden. Overnachting in Puri Saron Seminyak.

Deze dag van uw rondreis op Bali is vrij te besteden in. U kunt naar het strand gaan of op ontspannen manier de winkels en restaurants bezoeken. Overnachting in Seminyak

De ochtend is vrij te besteden in Seminyak. 's Middags bezoeken we de Uluwatu tempel, een prachtige tempel die zich bovenop een klif bevindt. Na genoten te hebben van het schitterende uitzicht bij de tempel bezoeken we het plaatsje Uluwatu, waar u een traditionele Kecak dans kunt aanschouwen. Op het strand van Jimbaran wordt een diner met vis geserveerd. Na het diner wordt u naar sanur gebracht. Overnachting in Peneeda View of Parigata Resort Sanur

Vandaag is vrij te besteden. U kunt naar Legian gaan, of het nabij gelegen bruisende Kuta bezoeken. Overnachting in sanur

Na het ontbijt heeft u een vrij programma totdat u word opgehaald voor uw vertrek naar de luchthaven van Denpasar. Einde van het programma.

Highlights
 • Geniet de Balinese dansvoorstelling met prachtige kostuums, Barong dans.
 • Bezoek heilige bron water tempel, Tirta Empul Tempel
 • Bezoek koningsgraven tempel, Gunung kawi
 • Bezoek Tirta Gangga, het mooiste voormalige koninklijke waterpaleis in het oosten van Bali
 • Bezoek Taman Soekasada waterpaleis om de unieke architectuur met nederlandse, chinese en Balinese invloeden te bewonderen
 • Bezoek de Besakih-tempel, die als de moedertempel van Bali bekend staat
 • Het zwemmen in het warme water is een bijzondere beleving.
 • Ontdek het grootste boedhistische klooster van Bali, Brahmavihara Arama
 • Bekijk het levende, ademende culturele landschap van de indrukwekkende Jatiluwih-rijstterrassen van het eiland
 • Bewonder de serene Ulun Danu Bratan-tempel aan de oevers van het meer Beratan
 • Bewonder de spectaculaire Tanah lot
 • Bezoek Uluwatu tempel met kecak dans
Inbegrepen
 • Moderne Auto met Airco en Benzine
 • Engels of NL sprekende gids
 • Beroepschauffeur
 • Entree gelden
 • Accomodatie
 • Parkeer Gelden
 • Mineral water
Niet Inbegrepen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Lunch
 • vliegtuig Tickets
 • Fooien
Wat mee te nemen
 • extra set kleding
 • handdoek
 • sandalen
 • Zonnebrandcreme en insectenwerend middle

Veelgestelde vragen

Prive excursie vereist minimaal 2 personen, wanneer je een prive excursie boekt, moet je minimaal 2 deelnamers kiezen.

Deze excursie is niet geschikt voor Zwangere vrouw, Rolstoelgebruikers, Mensen met hartklachten, Mensen die slecht ter been zijn

De excursie kunt je boeken via Email of Whatsapp. Neem dan contact met ons op!. De excursie kunt je aan het eind van de dag cash in Euro of Rupiah betalen.

tours bali
Price
€775
/persoon

Trip Advisor

Read Review
 • moderne auto met airco
 • goed nederlands sprekende gids
 • meer dan 10 jaar ervaring
 • de gidsen zijn gecertificeerd
whatsapp email
Boekt via email of whatsapp
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp