NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
Watervallen Ubud Tours

Watervallen Ubud Tours

Watervallen Tours in Ubud wordt u gebracht naar practige watervallen in de buurt van Ubud. Ubud staat bekend als de culturele hoofdstad van Bali. Ubud is een kunst dorp in het midden van Bali. Het gebied is ook populair vanwege practige rijstterassen bij tegalalang. Naast de rijstterassen liggen enkele prachtige en Spectaculaire watervallen in de buurt van Ubud.

Wij beginnen de excursie met een bezoek aan Tukad Cepung Waterval. Als je op Bali bent moet je Tukad Cepung Waterval bezoeken. Deze waterval zit verstopt tussen kliffen waardoor het lijkt alsof je in een grot bent. Het is een van de meest fotogenieke watervallen.

Onze volgende stop bij Waterval Ubud Tour is Goa raja Waterval. Goa raja Waterval is een prachtige waterval. De Goa raja waterval is nog echt een hidden gem in het oosten van Ubud. Deze waterval is prachtige waterval, De weg ernaartoe is prachtig.

Na het bezoek aan Goa raja waterval rijden wij verder naar Tibumana Waterval. De esthetische Tibumana-waterval is een bijzondere waterval op Bali die zich in het dorp Apuan, Susut, Bangli bevindt. De natuurlijke sfeer is er kalm, vredig en prachtig, de lucht is verfrissend koel, de natte rotswanden zijn prachtig rond en versierd met verschillende groene planten.

Van Tibumana Waterval rijden wij verdernaar Kanto Lampo Waterval. Een bezoek aan de instragambare waterval gelegen bij Beng dorp, Gianyar regio genaamd Kanto Lampo waterval. Om daar te komen moet je op handen en voeten afdalen over glibberige rotsen. De Kanto Lampo Waterval is eigenlijk alleen zichtbaar vanuit de rivier onder aan de waterval. Het water valt door de zwarte rotswanden met de versiering van groene planten eromheen zorgt ervoor dat de sfeer er erg mooi en koel uitziet. Onder de Kanto Lampo-waterval kunt je zwemmen.

Bali Gids Tours

De specialist voor uw vakantie op Bali. De beste kwaliteit en de beste service staan voor ons op de eerste plaats. Wij willen graag de gasten laten genieten een bijzondere ervaringen laten opdoen tijdens de excursies of rondreizen op Bali. Om onze doelstellingen te realiseren maken wij gebruik van de beste gidsen voor ons tourprogramma. De gidsen zijn gecertificeerd, deskundig en van Balinese afkomst. Ze spreken goed nederlandse taal. Met plezier nemen zij u mee in de geshiedenies, cultuur, natuur, tradities etc.U kunt vooraf contact opnemen met Bali gids tours om uw wensen kenbaar en deze worden verwerkt in een programma. Echt alles is mogelijk!!. U kunt natuurlijk kiezen voor een van de vele programma's waarin alles aanbod komt. De excursies en rondreizen kunt u op onze website vinden, maar ook als u persoonlijke wensen heeft willen wij daar graag invulling aan geven en met een voorstel komen.

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Heeft u nog vragen of merkingen? Wij zien deze graag tegemoet.

price/46.00

Inbegrepen/Niet Inbegrepen

 • Vervoer van en naar uw Hotel
 • Moderne Auto met Airco en Benzine
 • Beroepschauffeur en NL sprekende Gids
 • Entree geld
 • Parkeer Geld
 • Mineral water
 • Lunch
 • Fooien

volledige beschrijving

Als je op Bali bent moet je tukad cepung waterval bezoeken. Deze waterval zit verstopt tussen kliffen waardoor het lijkt alsof je in een grot bent. Het is een van de meest fotogenieke watervallen.

Het water komt tussen de kliffen door en wanneer de zon schijnt kan je zelfs een regenboog zien in het water. Je moet een paar honderd trappen naar beneden, maar deze waterval is het zeker waard!

Als je bij de waterval aankomt zul je niet tevreden zijn als je niet meteen de frisheid van het water voelt. Naast de waterval is er een vijver die de overloop van water rond de waterval opvangt. In het droge seizoen ziet het water er zo helder en blauw uit. Natuurlijk is het leuk om hier in het water te spelen. Terwijl je kijkt naar de schoonheid van de unieke waterval. Niet alleen zwemmen en spelen in het water, foto's maken van het watervalgebied is ook erg mooi. In dit watervalgebied kun je vrijuit foto's maken. Het watervalgebied is ook uniek, er is een grot voor de waterval.

De esthetische Tibumana-waterval is een bijzondere waterval op Bali die zich in het dorp Apuan, Susut, Bangli bevindt, het ligt ongeveer 15 km van de ubud centrum. Deze waterval ligt op ongeveer drie kwartier van Ubud en is nog niet zo bekend als andere watervallen in de buurt. De Tibumana waterval is slechts ongeveer 20 meter hoog.

Om deze waterval te kunnen bewonderen moet je eerst een wandeling maken waarbij je verschillende treden moet trotseren. Het pad gaat door de jungle en je passeert ook een kleinere waterval voor je aankomt bij de grote Tibumana-waterval.

De wandeling duurt ongeveer een kwartier. De aangeboden prachtige charme is echter een attractie voor bezoekers. De natuurlijke sfeer is er kalm, vredig en prachtig, de lucht is verfrissend koel, de natte rotswanden zijn prachtig rond en versierd met verschillende groene planten.

Een bezoek aan de instragambare waterval gelegen bij Beng dorp, Gianyar regio genaamd Kanto Lampo waterval. De Kanto Lampo Waterval is eigenlijk alleen zichtbaar vanuit de rivier onder aan de waterval. Om daar te komen moet je op handen en voeten afdalen over glibberige rotsen. De Kanto Lampo Waterval is eigenlijk alleen zichtbaar vanuit de rivier onder aan de waterval.

Deze waterval is bijzonder, omdat de vorm van de waterval trappen heeft die water vanaf een hoogte van ongeveer 15 meter laten stromen. De vorm is terrasvormig zodat het water dat valt niet te veel stroming veroorzaakt. Het water valt door de zwarte rotswanden met de versiering van groene planten eromheen zorgt ervoor dat de sfeer er erg mooi en koel uitziet. Onder de Kanto Lampo-waterval kunt je zwemmen.

Je belevenis

 • Loop tussen de kliffen en Voel de adembenemende schoonheid van de Tukad cepung waterval
 • Fijn en verfrissend, zwemmen bij Tibumana Waterval en geniet van een rustgevende setting. De natuur is vredig en sereen
 • Bezoek de instragambare Kanto Lampo waterval met een unieke vorm van de waterval trappen
 • Ontdek Suwat waterval die door groene omgeving wordt omringd en vindt er een bamboo vlot waar je super toffe foto’s mee kan maken
 • Deze Excursie vereist een minimum van 2 deelnamers
 • Boek nu en betaal aan het eind van de dag van de Excursie
 • Zwangere vrouw
 • Mensen met hartproblemen
 • Mensen met een lage conditie
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp