NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
RAFTING IN HET OOSTEN EN SNORKELEN

RAFTING IN HET OOSTEN EN SNORKELEN

Dit is mooie combinatie excursie : white water Rafting in het oosten van Bali en snorkelen. De excursie begint eerst met Rafting. Geniet van het prachtige natuur van het eiland Bali tijdens de raftingavontuur over de Telaga waja rivier. De Safari White Water Rafting en de Telaga Waja rivier bieden u een uitdagende 14 km actievol raften met hartkloppende 2e, 3e en 4e graads stroomversnelingen. U wordt smorgen's bij de lobby van uw hotel opgehaald waarna u per mini bus naar het startpunt van de rafting gebracht. Voordat volledig gekwalificeerde instructeurs u via een onafgebroken reeks nauwe kanalen naar beneden zullen leiden, waaronder een steile 3 meter hoge afdaling, worden u eerst de veiligheidsinstructies, peddels, helm en reddingsvest uitgereikt. De geïsoleerde Telaga Waja rivier ligt in het uiterste oosten van Bali en vindt z'n oorsprong hoog op Mount Agung.

De serene stilte van het regenwoud wordt slechts onderbroken door fluitende vogels, de stromende rivier en uw eigen kreten van opwinding tijdens het raften. Bij het dorp Tabu verlaten wij de rivier en na een douche geniet u van een lunchbuffet met uizicht over de groene omgeving. Na de lunch wordt u naar Blue Laggon gebracht omte dnorkelen. Bij blue logoon en Tanjung jepun Padangbai zijn echt geweldige snorkelplekken .Het is een mooie kans om het onder water leven te zien. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar padangbai gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar 2 mooie lokaties {blue lagoon en tanjung jepun) om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien. Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenen te zien. Padangbai is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Rafting en snorkelen zijn echt geweldig. Na klaar is met snorkelen  kunt u eerst douchen en dan wordt u weer naar het hotel teruggebracht.

price/81.00

price2/€90.00

off/10%

 • Individuele Prive Excursie
 • Excursieduur : 8-9 uur
 • Voel de spanning van wildwaterraften Telaga Waja Rivier
 • Geniet Wildwaterraften door oerwouden van oost Bali
 • Bewonder prachtige onderwaterwereld bij Blue Lagoon met Prive snorkeling
 • Zwangere vrouw
 • Mensen met hartproblemen
 • Mensen met een lage conditie
 • Deze Excursie vereist een minimum van 2 deelnemers
 • Boek nu en betaal in het eind van de dag van de Excursie
 • Ophalen is mogelijk bij uw hotel op Bali. Ophalen is inbegrepen vanaf Zuid Bali bij Kuta, Legian, Seminyak, Canggu, Jimbaran, Sanur, Krobokan, Canggu, Nusa Dua en Ubud.
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp