NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
Hidden Tours

Hidden Tours

Bij deze excursies zoeken wij mooie plekkjes op en blijven zo veel mogelijk weg van de drukke toeriesten.

Tours Hidden places 01.
Bali Gids Tours
Bij deze excursie gaan wij de verborgen plekjes in centraal van het eiland Bali ondekken. Wij gaan door central Bali via heuvels en dalen. Wij Bezoeken Bali's oudste antiek dorp waar de placenta van de baby in cocos schild gedaan en verder aan de boom wordt gehangen. Wij passeren mooie schitterende rijstvelden en een zeer traditionele markt waar jullie mooie foto's kunnen maken. Wij Bezoeken ook een prachtig oude tempelcomplex . Op de terug weg gaan wij ook nog verborgen waterval bezoeken. Een dag om nooit meer te vergeten.
Tours Hidden places 02
Bali Gids Tours
Bij deze excursie gaan wij de verborgen plekjes in het oosten van Bali ontdekken. Wij rijden via kleine plattelandweggetjes en langs schitterende rijstvelden. Wij maken bij èen van de rijstvelden een korte stop om iets meer te weten te komen over het gewas en de produktie van de rijst. Daarna is het de beurt aan de mischien wel mooiste en oude tempel van Bali. Het tempelcomplex bestaat uit liefst acht terrassen en heel apart is de "kulkul" (signal-trommel) tussen de eeuwenoude Waringin boom. Bij deze excursie gaan wij ook nog 2 soorten verborgen watervallen in het oosten van Bali bezoeken. Op de terugweg gaan wij ook mooi uitzicht vanaf tweeling bergen genieten.
Verborgen Bali Excursie 03
Bali Gids Tours
Bij deze excursie gaan wij de verborgen plekjes in het noord westen van Bali ontdekken. U wordt meegenomen langs prachtige,velal rustige routes. U hoort veel over het geloof van Bali. Wij bezoeken onbekende bron water tempel. Hier komen meestaal alleen maar lokale bevolking omte reinigen, een prachtig tempelcomplex genaamd. Daarna gaan wij naar leke-leke waterval bezoeken. Onderweg naar de waterval kunnen wij nog een enorme varieteit aan gewassen zoals coffie ,cacao, kruidnagels en kokosnoten zien. De laatste gaan wij warm water bron in penatahan dorp bezoeken. Hier kunt u zwemmen.
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp