NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
Over Mij

Over Mij

price/0.00

Uw nederlands sprekende gids op Bali

Mijn naam is I Made Darma Diatmika, maar iedereen noemt mij Madé. Ik ben zelfstandig werkzaam als nederlands sprekende gids op Bali. Al een aantal jaren leid ik Nederlandse en Belgische toeristen rond op mijn prachtige eiland Bali. Van uw vakantie op Bali kunt u meer plezier beleven als ik u meer van onze cultuur en bezienswaardigheden laat zien. U wordt bij uw hotel opgehaald en teruggebracht met een eigen taxibusje met chauffeur en ook nog met extra gids voor informatie en begeleiding. Ik nodig u uit om op de website rond te kijken en vooral kennis te maken met 'Bali Bagus' oftewel Het Mooie Bali. Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden, schroom dan niet om met mij contact op te nemen. U krijgt van mij gelijk reactie terug. Graag zie ik u op Bali verschijnen en ik verzeker u, dat ik u een onvergetelijke verblijf zal bezorgen.

Met Vriendelijke groeten

Bali Gids Tours

Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp