NqpbNapbNGpcMWZ5NaV6NGpcM7csynIkynwdxn1c
Dag Bali excursies

Dag Bali excursies

1.GUNUNG KAWI EN WATERVAL

Bali Gids Tours

Wij bezoeken eerst mooie waterval, de waterval heet kantolampo waar u de mogelijkheid heeft om te zwemmen en mooie foto's te maken. Dan bezoeken wij een traditineel authentiek dorp penglipuran genaamd. Daarna ontdekken wij het mystieke binnenland van Bali. Via rustige binnenweggetjes komt u tot een bezoek aan pura tirta empul, bezocht door nederlanders Erica Terpstra en danny De Munck en de tempel worden door balinezen voor purificatie gebruikt. Daarna gaan wij indrukwekkende tempelcomplex Gunung Kawi tempel bezoeken, Dit is een bekende koningsgraven tempel op Bali

2.KERTAGOSA EN BESAKIH

Bali Gids Tours

Een bezoek aan de Pura Besakih tempel. Dit is de grootste tempel en de belangrijkste tempel van Bali, ook wel de Moedertempel genoemd. Het tempelcomplex ligt op ongeveer 1.000 meter hoogte tegen de zuidelijke helling van de heilige en nog steeds actieve Agung vulkaan. Vanaf het tempelcomplex dat bestaat uit zo'n 22 tempels kijkt u uit over heel zuid-Bali. Er komen hier nog veel Balinezen heilig water halen voor de rituelen in hun dorp. Na de lunch gaan we naar het stadje klumgkung voor een bezoek aan de kertagosa.Een oude gerechtsgebouw uit de 18e eeuw met mooie plafondsschilderingen. Dan gaan wij naar Batuan, daar bezoeken wij een traditioneel Balinees huis. Ook maken wij nog een stop in het houtsnijwerk dorp Mas, waar hele mooie houtsnijwerken worden gemaakt.

3.UBUD EN TANAHLOT

Bali Gids Tours

U wordt meegenomen naar prachtige en veelal rustige routes.U bezoek mooie waterval. De waterval heet tegenungan/blangsinga waterval. Na de waterval gaan wij rustige tempel YEH PULU met mooie ornamenten in de rots van de 15eeuw bezoeken, In de buurt van yeh pulu tempel gaan wij ook nog goa gajah (olifant grot tempel) bezoeken. Na de lunch gaan wij apen bos, lotus tempel en traditionele ubud markt bezoeken. als de laatste bezoekt u vandaag de spectaculaire tanah lot tempel die in zee ligt.

4.WATERPALEIS EN LEMPUYANG TEMPEL

Bali Gids Tours
U bezoekt Tenganan, hier wonen de Bali Aga. Zij noemen zich de oorspronkelijke bewoners van Bali. Daarna gaan we naar Ujung, het Koningklijke Waterpaleis. Dit is een heel mooi waterpaleis, met een Balinese en Europese architectuur. Na de lunch gaan we naar tirta gangga.dit is heel mooi koningklijke watertuin. wij bezoeken ook lempuyang tempel waar de ingang uitkijkt op de Agung vulkaan die als de ingang naar de hemel is

5.BARONG DANS EN KINTAMANI
 
Bali Gids Tours
U geniet van een echte Balinese dansvoorstelling( Barong dans) De Barong dans laat de overwinning van het goede tegen het kwade zien. De dansers zijn gekleed in prachtige kostuums. Na de Barong dans rijden wij naar het zilver fabriek (saraswati silver). dan gaan wij mooie rijstterassen bij tegalalang bezoeken. Hier kunt u mooie schommelen en ook door rijstvelden wandelen. Daarna gaan  wij naar kintamani. Hier krijgt u de gelegenheid om een hapje te eten en geniet u van het mooie uitzicht op de baturbvulkaan en de kratermeer. Na de lunch gaan wij naar de koffie plantage bezoeken. Als de laatste gaan wij bron water tempel in sebatu dorp bezoeken.De tempel heet gunung kawi tempel sebatu.

6. BEDUGUL EN SINGARAJA

Bali Gids Tours
U rijdt via baturiti naar Bedugul. In bedugul bezoekt u ulun danu beratan tempel. Dit is een hele mooie water tempel. We stoppen ook bij de apen, waar u ze met bananen en pinda's kunt voeren. Dan maken wij nog foto stop bij tweeling meer { buyan meer en tamblingan meer). Verder rijden Via munduk naar Lovina, een dorpje met een strand van zwarte zand. Hier heeft u de mogelijkheid om te lunchen. Na de lunch gaan we naar de Gitgit watervall. Op de terugweg bezoekt u de groente markt.

7.JATILUWIH EN TANAHLOT

Bali Gids Tours
U bezoekt de zwavel warm water bronnen in penatahan, Batukaru tempel. De tempel ligt in het bos en heeft een rustige omgeving. In Jatiluwih, met zijn vele rijstterrassen die door unesco wordt beschermt,hier krijgt u de gelegenheid om een hapje te eten en van het uitzicht te genieten. Na de lunch gaan we naar de Tanah Lot tempel. Dit is de mooiste zee tempel.

8. GWK,ULUWATU EN KECAK DANS

Bali Gids Tours

Wij beginnen met een bezoek aan padang-padang beach. Dan bezoekt u GWK {garuda wisnu kencana) grote staanbeeld 120 m hoog die van bronswordtgemaakt.onderweg naar uluwatu maken wij nog foto stop met mooi uitzicht bij nyang-nyang beach.daarna bezoeken wij Uluwatu tempel. Deze tempel ligt op een klif, circa 70 m boven de zeespiegel en het is een thuis voor een apenkolonie. Tijdens de zonsondergang wordt de Kecak dans voorstelling uitgevoerd.

9.JUNGLE TOCHT

Bali Gids Tours

U word naar bedugul gebracht voor een wandeling met hoogteverschillen door het oudste bos van bali.deze excursie is verplicht om lokale gids te gebruiken. De lokale gids legt onderweg veel over de flora en fauna uit. Verder nog een korte kanotocht over het tamblingan meer.na de lunch wordt u gebracht naar banyumala waterval

10.BATUR VULKAAN BEKLIMMEN

Bali Gids Tours
Vertrekt : 01.00 uur {sanur,kuta,seminyak,nusa dua,canggu} en vanaf ubud vertrekt om 02.00 uur.U wordt omstreeks middernacht opgehaald en naar mount batur. Bij deze excursie is verplicht om lokale gids te gebruiken.eenmaal aangekomen begint u aan de klim van ongeveer 2 uur met een lokaal engels sprekende gids. Onderweg loopt u door vulkanisch landschap. Circa om 06.00 uur als het weer helder is kunt echt mooie prachtige zonsopgang zien.
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Contact Us via Whatsapp